Гласът на "Смоуки" гостува в шоуто по Би Ти Ви на 12 февруари, преди концертите си в София и Велико Търново по първа пролет

И друг път музикалните гости в "Шоуто на Слави" са забивали с "Ку-ку бенд" легендарни рокпарчета.

Крис Норман участва на живо в предаването на 12 февруари (вж. видеозапис в SlaviShow.com). Рокзвездата долетя от Малага, където в момента записва своите нови сингли и кавъри на някои от най-известните си песни като Midnight Lady, Living Next Door To Alice и I'll Meet You At Midnight.

Соловата му кариера след "Смоуки" започва от 1986 г., а сред неговите най-нови албуми са акустичният Close up (2007), с хитовете му в съпровод на класическа китара, и Time Traveller (2011), чиято идея е да компилира песни от различните периоди на рокмузиката през последните 40 десетилетия.

При идването си у нас през февруари Крис Норман оповести още един концерт - във Велико Търново на 21 март, в подкрепа на кандидатурата на старопрестолния град за европейска столица на културата.

Билети за гастрола му се продават на касата на НДК, както и в мрежата на "Пикадили", "Германос", "Офис 1", бензиностанции ОМВ, а онлайн - в Eventim.bg. Цените за София варират от 30 до 60 лева, а ВИП местата - от 70 до 80 лева. За търновския концерт първите 300 билета са на промоционални цени между 10 и 40 лева, а за ВИП - 50.