Оперният бас Стоян Бончев прекратява участието си със счупен крак след футболния мач в събота; попфолк дивата Роксана реши да си тръгне още в петък

Оперният певец Стоян Бончев беше фатално фаулиран по време на приятелския мач между отборите на Вини Джоунс и Илиян Киряков, съобщиха от Тв7 Съперникът му Емил Русев провокирал ситуация, в която кракът на Стоян пострадал, а тежката контузия го отвела директно в спешното отделение.

Специалистите установиха лошо счупване и бяха категорични, че състоянието му е деликатно и му предстои сложна интервенция. Този неочакван инцидент прекратява участието на Стоян Бончев в "Къртицата-2", допълват от телевизията и обещават подробности в епизода довечера, от 19,30. 

Стоян, в униформата на супергерой от "Къртицата-2", с гост-звездата в шоуто Вини Джоунс

Сега Бончев е на 38, а на 24 става национален вицешампион по вдигане на щанга от лег (лежанка) с постижение 200 кг, припомня в. "Стандарт" в обширна статия от 2010 г., озаглавена "Пътуване към Верди". Бенчпресингът е негово хоби и до днес, но е учил международни икономически отношения в УНСС и е работил като мениджър. По-късно се преориентира и се посвещава на оперното пеене, като взима уроци от световноизвестния тенор Бойко Цветанов. 

Виж още: Кой кой е в "Къртицата-2" (и какво им сервираха на старта)

Още в петък вечерта шоуто по собствено желание напусна и попфолк певицата Роксана. С 54% от гласовете тя бе първата, заподозряна от зрителите, но издържа теста за Къртица срещу Екатерина, която бе номинирана от останалите участници.

Певицата бе изключително стресирана и уплашена от изпитанието "Каска от буболечки", но гост-звездата Вини Джоунс джентълменски предложи да държи ръката й

След като си направи и друг тест - за бременност, Роксана, или Антоанета от Кнежа, се отказа от победата и заяви, че иска да напусне Базата веднага. В токшоуто "Жените говорят" по Тв7 през уикенда тя обаче посочи като основна причина за отказа си голямата депресия, която я налегнала вътре.

Липсвал й страшно много животът навън и щастието с близките хора. "Ако съм бременна, ще раста напред и всички ще видят. Не искам да говоря, защото съм консервативна по такива въпроси", лаконична беше тя по този въпрос.

Нейната кариера като певица е започнала като солистка на няколко ромски оркестъра, а самостоятелно - след музикалното риалити "Стани попфолк звезда" в "Шоуто на Слави", откъдето тръгва и артистичният й псевдоним. След това, през 2011 г., участва и в първия сезон на "Гласът на България", където достига до финала.