От 25 до 31 май на открития паркинг на Сердика Център ще се състои вело изложение, което ще обедини на едно място всичко свързано с колоезденето и активния начин на живот.

Това е първото такова събитие, като целта е то да се превърне в ежегодна традиция, която да добива все по-големи мащаби с времето.

През седмицата посветена на колелата, всички посетители на Колодрум 2013, ще могат да се запознаят с всякакви интересни тенденции в колоезденето – градско, планинско, трайл байк и други, както и да изберат новото си колело, и да намерят подходящото място, където да практикуват любимия си спорт.

На място ще откриете информационни и търговски щандове, които ще представят специализирани паркове и места за колоездене, информационни сайтове, водещи велосипедни марки, различни организации и всичко свързано пряко или косвено с активния начин на живот и карането на колело в града, в планината и навсякъде, където човек пожелае. 

По време на изложението, посетителите ще могат да се включат в тестове на различни марки велосипеди, да изберат и да си закупят ново колело, да планират лятната си почивка, да научат за предстоящите събития и състезания през сезона, както и да разберат по нещо ново и интересно свързано с колелата по света и у нас.

През цялата седмица на открития паркинг на Сердика Център на ниво +3, всеки посетител ще може да се включи в най-разнообразни уъркшопи, състезания и обучения в различни алтернативни спортове. За целта организаторите от Art Ground, Velomobile и Concept Creative подготвят разнообразна програма изпълнена с много интересни активности, като лятно кино, биг еър бег демонстрации и тестове, скейт, кънки, лонгборд и всякакви други интересни неща свързани с активния начин на живот и забавлението. 

За доброто настроение на посетителите на място ще има изграден бар с освежителни напитки и музика, където всеки спокойно ще може да седне да изпие нещо разхладително и да гледа демонстрациите.

Включи се в първото по рода си изложение и да постави началото на една добра традиция.