Приказна украса, зрелищно запалване на празничните светлини и вълнуваща програма очакват посетителите на Сердика Център през ноември и декември

Какво прави една Коледа наистина специална? Най-голямата и приказна елха, ухание на току-що изпечени сладки и... неподправено празнично настроение. Е, Коледата в Сердика Център е за истински смелите мечтатели, които търсят още повече изненади, повече подаръци и най-вече... незабравими емоции. И през 2013 г. молът ще предложи атрактивна програма за удоволствие на завладените от празничния дух на шопинга.

Коледният сезон ще бъде официално открит на 23 ноември, точно в 18 часа с уникален концерт на живо от Хилда Казасян и нейния бенд. За смелите мечтатели предстоят още сбъднати желания. В 18,30 часа за първи път седемте финалисти на X Factor ще се срещнат със своите фенове. Концертът на живо на новите музикални таланти на България ще продължи с лично раздаване на автографи, снимки и награди. И това не е всичко...

Сердика Център празнува с двойна доза X Factor, защото на 14 декември в 18 часа ни очаква и ексклузивния "Концерт на победителите", в който най-добрите четирима ще излязат на музикалната арена на мола, за да зарадват отново своите фенове.

В последните дни на ноември и през целия декември, докато избират подаръци за любимите си хора в уютна обстановка и сред разнообразие от марки, клиентите на Сердика Център ще поддържат високо празнично настроение. 

Всеки вторник, четвъртък и събота те ще се включат в традиционния Коледен парад под съпровода на жива музика, начело с Ледения Крал и Снежната Кралица. 

Всяка сряда, петък, събота и неделя Дядо Коледа ще посещава мола, за да разбере кой е слушал през изминалата година и кой най-много заслужава подаръци. Освен да се срещат с белобрадия старец, най-малките посетители ще изявяват и талантите си в Работилницата за коледни сладки на Голямата ротонда - всеки ден от 15 до 19 часа. 

А уикендите? Те ще са повече от специални за децата с безброй празнични активности. 

На 30 ноември балеринките от школата на Маша Илиева ще изтанцуват как "Тихо се сипе първият сняг". На 7 декември малчуганите са предизвикани в шоуто "Танцувай с нас", а на 14 декември - с коледни приказки в изящен денс спектакъл. На 22 декември ще пренесем най-малките в "Снежна приказка" - детско театрално представление.

Не, "порасналите" също няма да бъдат забравени. Те ще се осмеляват да мечтаят за уникални подаръци от магазините в Сердика Център, които ще се "сипят" в Jingle Bells HAPPY HOUR всеки вторник, четвъртък и събота. Първият ден на уикенда ще бъде по-специален от всякога, защото наградите ще са "най-много", а начинът им на връчване... неочакван и наистина вълнуващ.

Смели ли сте в мечтите си? Тази Коледа Сердика Център ги превръща в реалност. Приказна реалност. 

За повече детайли вижте страницата на Сердика Център.