Четири са зодиакалните знаци, които издигат флиртуването до майсторско ниво

Флиртовете са неизбежна част в общуването между половете. Поне половината от излизащите на бар хора са навън с идеята не само да се забавляват, но и да се запознават с нови хора, с които да пофлиртуват (и не само). 

Ако вярваме в астрологията, ще установим, че четири от зодиите са истински майстори във флирта. На тях им се отдава да се харесат, да създадат някаква харизма около себе си и да се доближат до другия пол. 

Вижте кои са те:

Телец

Телците имат невероятната способност да създадат усещане за разкош около себе си. Като зодия те държат много на уюта, на красивото, на класата. Затова и държат около тях всичко да е по-шик. Представителите на тази зодия държат да се заобикалят с интелигентни и красиви хора и съответно се стремят те също да са такива. Така ако срещнете Телец в бар, най-вероятно пред себе си ще имате някой симпатичен, интелигентен, забавен и очевидно стилен.

Проблемът при Телците е, че много рядко ще направят първата крачка. Ако са ви харесали, ще го покажат с език на тялото, но не разчитайте да се доближат до вас и да започнат да ви свалят. 

Близнаци

Едва ли има някоя друга зодия, която преодолява границите по-бързо от Близнаците. Те са интересни. Интелигентни, забавни, чаровни и с толкова бърз ум, че е в началото няма как да не ги сметнете за най-любопитните личности, които някога сте виждали. Те говорят компетентно на всякакви теми и понякога можете да се чудите как така разбират от толкова много неща. Общуването с тях върви леко и приятно. В един момент просто осъзнавате, че ги харесвате.

Виж още: Най-изкушаващите жени според зодията

Скорпион

Ако Близнакът омайва с чар, Скорпионът го прави със страст. Има нещо магнетично, мистично и привлекателно в представителите на тази зодия. Те изглеждат спокойни и уравновесени, но в самото си излъчване имат носят огромни заряди страст. Мъжете и жените от тази зодия са завоеватели никога не би ги привлякъл човек, който сам се предлага. Те са ловци и никога плячка, хищници, които могат да повалят и най-сериозния съперник.

Ако не искате да попаднете под влиянието им, не ги гледайте в очите. Това е поглед, който подчинява и изпепелява, който те кара да надникнеш, а надникнеш ли няма как да се освободиш. 

Водолей

Има нещо безкрайно привлекателно в тези мечтатели Водолеите. Те сякаш не живеят тук, а поне 50 години напред в бъдещето. Положителната новина е, че са склонни да ви дадат да надникнете в това бъдеще. Привлекателна е идеята дори само да говориш с тях, особено ако се разпалят. Тогава стават неустоими. 

В поведението си те съчетават оригиналност, интелигентност и способност да омайват с думи. Не се притесняват от хорското мнение и винаги имат онази осанка на бунтари, които ще променят света. 

Виж още: Секс според зодията