Футболът е популярен спорт и е най-предпочитан от съвременните онлайн букмейкъри.

Това означава, че има най-много сигурни стратегии за футболни залози. Кои са най-използваните и какви са техните особености?

Какво представляват стратегиите във футболните залози

Стратегията представлява поредица от стъпки и комбинации, които служат за постигане на конкретна цел. При футболните залози този алгоритъм се извлича от собствен опит, на принципа проба грешка, или се използва готов такъв. В повечето случаи начинаещите играчи играят с изпитаните във времето тактики за печелене от футболни залози. Напредналите играчи съветват, преди да започнете прилагането на дадена стратегия с реални пари, да го направите с помощта на симулатор. Така ще проверите дали стриктното спазване на стъпките ще доведат до ефективна печалба, без реален риск от загуба на средства.
Всеки може индивидуално да допълва и подобрява предложените тактики и алгоритми от последователности, така че да ги подобри и да извлече по-големи дивиденти от останалите. В този случай играчът получава и конкурентно предимство, тъй като само той използва подобрения вариант.

Кои са най-използваните

Ето кратък списък с най-използваните модели:

  • Мартингейл – доста популярна система, в основата на която стои удвояването на сумата за всеки следващ футболен залог до спечелване. Прилага се при различните видове селекции: Под/Над брой голове, точен резултат, общо вкарани голове и т.н.;
  • 79-та минута – статистика показва, че след 79-та минута вероятността за вкарване на два гола е минимална, което дава възможност за спечелване при футболни залози на живо;
  • Обръщалка – отново се играе на живо и се подбира отбор, който губи в първото полувреме, но има вероятност да обърне резултата във второто. Добър вариант е предварително да се прегледа статистиката на отбора за изминалия сезон и неговото представяне;
  • Арбитражни селекции – базират се на индивидуалното определяне на коефициентите при различните букмейкъри. По този начин се намират срещи, при които два различни букмейкъра оценяват добре два резултата от една среща. Така при излизането на единия или другия вариант играчът връща вложеното и има печалба.

Как се залага на футбол

На първо място, необходимо е намирането на сигурен и лоялен към клиентите си букмейкър. В неговата платформа се прави регистрация и валидиран профил, след което се избира метод за депозиране на пари. В раздел “Спорт” се избира “Футбол” и се прави селекция от предложените възможности. Това може да стане както от смартфон или таблет, така и от компютър.