Така изглежда върху Дженифър Лопес тази рокля от пролетно-лятната колекция на "Ланвен", която сме виждали да носи и Ема Стоун

Джей Ло знае как да привлече вниманието - снимките й в компанията на Енрике Иглесиас са сред най-обсъжданите напоследък, но не заради съвместното им турне, а заради тоалета, който е избрала за оповестяването на новината в Холивуд.

Прилепналата по тялото й рокля на "Ланвен" е в три цветови тоналности, изработена от копринена ликра, а декоративната змия, която върви пълзи по лявото бедро и обгръща шията, е изработена от камъни "Сваровски".

Гледахме тази рокля и в компанията на истински влечуги от рекламния клип на модната къща за сезона пролет-лято 2012, заснет от Стивън Мейзъл.

За фон на видеото е използвана песента на Фарел Уилямс Cookieman, изпълнена от протежето му, 18-годишната Максин Ашли от Бронкс, чийто дебютен албум предстои.

Ема Стоун също е била забелязвана в този модел - де факто тя е първата звезда, която го демонстрира на червения килим, на парти по повод наградите "Златен глобус" през януари.

Сладураната от "Южнячки" няма забележителните задни части на Джей Ло, но и на нея тоалетът не й стои зле.

Колкото до турнето на Джей Ло с Енрике, в края на април бяха обявени първите 16 дати, но предстоят и още, не само в САЩ и Южна Америка, но също в Европа и Азия, а концертите ще подгрява пуерториканското регетон дуо Уисин и Яндел.

Латинопевицата щеше да идва и в България през 2006 г., но отмени концертите си в региона. Междувременно от 1 юни т.г. очакваме и новият й филм - комедията "Очаквай неочакваното", в която участват още куп звезди.

Джей Ло, змията и Енрике Иглесиас