Часът, в който сме родени, определя асцендента ни и е също толкова важен, колкото и зодиакалния знак

Мнозина се уповават на зодиите, а някои смятат, че определящ за характера е не само зодиакалният знак, но и часът , в който сме родени. По него например се определя асцендентът ни. Вижте какво казва часът на раждане за характера ви.

Ако сте родени между полунощ и 2,00 ч.

Чувствате се спокойни и уверени в ситуации, които познавате. Винаги търсите стабилността и сигурността, някои тълкуват това като резервираност от ваша страна. Обичате да образовате и да насърчавате другите, помагате им да намерят положителното във всичко. Семейството ви е вашият първи и основен приоритет.

Ако сте родени между 2,00 и 4,00 ч.

Вие сте неуморни и любопитни, винаги готови да търсят нещо ново. Имате интелектуална нагласа и умеете да общувате. Вие сте лоялни приятели. Обичате да четете, да пишете, да пътувате и предпочитате по-леките спортни натоварвания.

Ако сте родени между 4,00 и 6,00 ч.

Важно да се научите да отстоявате себе си. Вас ви е грижа за бъдещето на планетата. Умеете да споделяте доброто с хората около вас, обичате да мотивирате хората и да им помагате. Романтични сте, а понякога упоритостта ви нае работи във ваша полза.

Avantyurizam ili sazertsatelnost

Ако сте родени между 6,00 и 8,00 ч.

Вие сте артистични и обичате изкуството. Имате нужда да се чувствате важни и ценени, изисквате много от себе си. Не можете да живеете без одобрение. Вие сте роден лидер, но понякога може да прекалите с желанието да контролирате и командвате.

Ако сте родени между 8,00 и 10,00 ч.

Вие сте много чувствителни и съзерцателни. Отдавате се на медитация и се чувствате възродени и умиротворени. Не се боите от самотата, напротив имате нужда от време насаме. Не се стремите към световна слава и известност, защото сте намерили вътрешния си покой. Умеете да носите хароминя и мир в живота на другите.

Ако сте родени между 10,00 и 12,00 ч.

Вие сте отворени и общителни, обичате да сте обградени от хора, споделящи интересите ви. Вие сте добър отборен играч и умеете да сплотявате хората. Винаги сте в търсене на нови приятелства, нови моменти и вълнуващи преживявания.

Ако сте родени между 12,00 и 14,00 ч.

Амбициозни и отговорни, вие умеете да преговаряте и да отстоявате исканията си. Имате славата на човек, който знае добре какво иска и как да го постигне, но внимавайте успехът в кариерата ви да не застраши личния ви живот.

Ако сте родени между 14,00 и 16,00

Вие сте активни и приключенски настроени, стабилността и рутината не са за вас. Затова пък винаги се впускате в откриването на нещо ново и авантюристично. Готови сте винаги да разширите хоризонта си, да си задавате философски въпроси и да търсите отговорите им.

Roden v shtastliv chas

Ако сте родени между 16,00 и 18,00 ч.

Вие сте позитивни и енергични, винаги жадни да разкрият мистериите на живота. Често се боите да се отворите пред другите и да споделите чувствата си. Не обичате да приемате нещата за даденост, особено когато става въпрос за любов и доверие.

Ако сте родени между 18,00 и 20,00 ч.

Родени сте с една рядка дарба - умеете да разпознавате чувствата на другите и да се поставяте на тяхно място. Избягвате конфликтите и предпочитате да приемате света такъв какъвто е.

Между 20,00 и 22,00 ч.

Вие сте блестящ поддържащ актьор. Знаете силата си и не ви е нужно да сте в светлината на прожектора непрекъснато. Обичате да помагате на другите, а те ви отвръщат с уважение и респект. Перфекционисти сте и не обичате да допускате грешки.

Между 22,00 и полунощ

Знаете безпогрешно кой сте и какво искате. Вие сияете от радост и виталност. Цените креативността и копнеете за внивание и слава. За да постигнете целите си, винаги сте готови да надхвърлите лимитите си.

Източник: "Брайт сайт"