Вместо да се оплакваш, по-добре намери начин да подобриш следните неща в сексуалното си поведение.

Какво наистина ценят мъжете в секса?  

Идеалното тегло

Основното нещо, което привлича мъжа към една жена, е красотата на фигурата й. Стройните крака, тънката талия и апетитната гръд са залог за успех за всяка жена.

Ако партньорът ви не смята теглото ви за идеално (понятие напълно субективно) , то той винаги ще се стреми да намери нещо по-добро. Такава е природата на хищника.

Разбирането

Съобразяването с мислите и желанията на партньора са важна част от добрите отношения в една двойка. Поради тази причина разбирането се оценява високо в секс-рейтинга. Както мъжът, така и жената трябва да се чувстват добре, доставяйки си взаимно удоволствие. Малко или николко са хората, които ще се задоволят с факта човекът до тях въобще да не се интересува от сексуалните им предпочитания.

Ако знаете и чувствате, че мъжът до вас харесва точно определени неща в секса, вие сте на прав път. Бъдете уверени, че вашият партньор оценява това ви качество.

Готовността за експерименти

Когато един мъж по време на вечерна разходка в парка предлага да правите секс тук и сега и неговата половинка след кратка пауза (или без нея) се съгласи, това дава на първия усещане за удовлетвореност. А оценката е 6!

Сексуалният живот при много двойки стига до момент, когато става монотонен и повтарящ се. Затова никога не се оставяйте на закостенелостта! Експериментирайте с места, пози, време, но, разбира се, съобразявайки се със собствената ви преценка за мяра.

Жената, притежаваща качеството да бъде готова за експерименти, винаги ще бъде желана от мъжете.

Разюздаността

Е, надали един мъж ще обърне сериозно внимание на някоя развратена и разпусната жена. Напротив, тук имаме предвид съвсем различно нещо. Страст! Животинска страст! Именно тя събужда у мъжа тези чувства, които ще го накарат не само да прави секс с вас, но и да ви обича.

Развийте фантазиите си, увличайки най-съкровените желания на партньора си. Превърнете се в порно звезда поне за час-два и ще плените ума на половинката си!

Инициативата

Мъжете често предпочитат те да водят в секса, а и не само – също така в семейството и различни въпроси, които могат да изискват „мъжка“ ръка. Ако вие проявите инициативата в интимния ви живот, мъжът ще забележи на момента. Вие искате секс и това го кара да се чувства желан. Няма да е в тежест и нещо съблазнително от секс-шопа.

Разбира се, не е необходимо винаги жената да бъде водещата част при започването на полов акт. Но когато това е налице, привнася малко разнообразие.

Непокоримостта

Няма да излъжем, ако ви кажем, че мъжете не обичат тоталното и безусловното изпълняване на техните сексуални желания. С покорна жена е безинтересно! И освен покорността с годините става дори досадна, пишат от astrocity.eu.