Ако обектът на желание само ви бяга, ето как да го накарате да си падне по вас. Първо, разберете коя зодия е, после, следвайте тези съвети.

Овен

Роден лидер. Обича да взима решения и за най-малките неща. Оставете го да "води"! Не може да устои на провокацията. Поиграйте си с него. Покажете му, че не го намирате за особено специален и само гледайте. Той ще направи и невъзможното, само и само да ви докаже обратното. Но не го пренебрегвайте! И най-важното – не обръщайте внимание на избухванията му. Той понякога ще бъде като дете. Ще говори груби неща, които изобщо не мисли. Ако види, че и вие не ги приемате навътре, вече сте спечелили битката.

Телец

Трудно се пробива път към истинската личност и чувства на телеца. За да привлечете вниманието му, трябва винаги да изглеждате добре и да демонстрирате интереса си. Предложете му сигурност и спокойствие. Правете му комплименти – и за външния вид, и за начина му на живот. Той е здраво стъпил на земята и не му допадат наивни мечти или "летене в облаците". Говорете му за актуални теми и практични неща, които засягат живота му.

Близнаци

Той е известен със способността да променя лицата си. Това го прави непредсказуем и вълнуващ. Ако искате да му завъртите главата, бъдете бъбрива. Задавайте му лични въпроси. Споделяйте лични неща. Особено за секса! Голям коз е да му кажете, че обичате експериментите. Трябва да знаете, че често сменя интересите си. Съответно вие трябва да сте различна всеки ден! Бъдете остроумна и залагайте на хумора. В никакъв случай не говорете за бившите си връзки! Въпреки че той със сигурност ще го прави.

Рак

Този мъж понякога е труден за разбиране. Той иска да контролира живота си с действия или с липса на такива. Само така се чувства добре. Има нужда от емоционална и духовна подкрепа. Дайте му ги, но само не се бъркайте директно в решенията му. Мъжът рак е романтичен. И домошар! Ако го поканите на вечеря вкъщи с домашно приготвена храна, наполовина сте го спечелили. Покажете му, че цените морала и семейството. Бъдете по-традиционна и скромна.

Лъв

Не се заблуждавайте от отворения му характер. На пръв поглед, той е много "над нещата". Всъщност има само едно нещо, с което със сигурност ще го привлечете. Да го ласкаете! Егото на мъжа лъв е изключително ранимо. Той има нужда от постоянни комплименти. Не пропускайте възможност да му покажете, колко е специален. Носете големи бижута. По възможност златни. Демонстрирайте чувствата си на публични места. Флиртувайте с него открито, дори дръзко. Но, подбирайте добре думите си! Правете му малки подаръчета.

Дева

Той е перфекционист. За да привлечете вниманието му, трябва да сте винаги с перфектна прическа, грим, облекло. Маниери също! Те ненавиждат невъзпитани жени! Падат си по такива, които са нещо като Бри от "Отчаяни съпруги". Разговаряйте с него на сериозни теми. Бъдете подготвена с аналитични аргументи. Така със сигурност, ще го впечатлите. Имайте предвид, че по природа той е критичен. Не му правете забележка за това!

Везни

Той е много духовит и изтънчен. Обича да бъде сред хора. Като за начало, може да го поканите на кино с ваши или общи приятели. Не сами! В никакъв случай не бъдете прекалено настъпателни. Той обича хармонията и баланса. Заложете на тънкия хумор. Покажете, че сте общителна и уважавате мнението на хората. Искайте съветите му! За всичко. Със сигурност ще хлътне по вас, ако вкарате съдбоносен елемент в отношенията ви. Например, репликата: "Много странно се срещнахме. Аз мислех да ходя на друго място, но сякаш нещо ме накара да дойда тук".

Скорпион

Дайте му емоция! Бъдете игрива. Докоснете го закачливо, не агресивно. После се отдръпнете за малко. Не се обличайте консервативно. По-голямото деколте е мощно оръжие срещу него. Ще му хареса, ако вие направите първата крачка! Обича дръзки и пламенни жени. Изразявайте мнение за всичко, което казва и прави. Дори да ви се струва малко натрапващо.

Стрелец

Той е истински чаровник. Спонтанен и често неорганизиран. Трябва и вие да бъдете спонтанна. Примерно, заговорете го за времето. И по средата на разговора му кажете: "Пие ли ти се кафе? Знам страхотно място в съседния град!". Или пък му пратете съобщение за добро утро в 6 сутринта. Той също така се впечатлява от външния вид. Не толкова като природни дадености, колкото като старание. Заложете на подходяща комбинация на дрехи с маникюр, грим, цвят на косата.

Козирог

Той е доста труден характер! Работохолик и за него е важно да осигури финансово себе си и семейството. Съответно вие трябва да му покажете, че и за вас това стои на първо място. Като, разбира се, изразявате възхищение към неговите разбирания и упоритост. Никога не демонстрирайте интимност на публично място! Бъдете организирани и практични в действията си. Това със сигурност ще го впечатли. Подкрепяйте го. Не го критикувайте!

Водолей

Има само един начин да привлечеш мъж водолей. Чрез "интелектуален дуел"! Той обожава умни и духовити жени. Не очаквайте да го свалите със страсти и прегръдки. Имайте предвид, че е изключително независим. От всичко и от всеки. Най-грешният ви ход ще бъде, ако го поканите на семейно събиране. Бъдете нестандартни и провокативни. Водолеят обича да експериментира. Ако успеете да го спечелите като приятел, останалото само ще дойде.

Риби

Той е много чувствителен. Но никога няма да го покаже. Обича да се радва на живота. Пътят към сърцето му са мечтите. Говорете му за тях. Споделете му и най-наивните си детски желания. Имайте предвид, че той не търси внимание. Така че едва ли ще демонстрира интерес към вас. Това е вашата работа. Насърчете го, дори да бъдете малко нахални, но в романтичния смисъл на думата.

Източник: beu.bg