Да съчетаем приятното пийване със свежарски аксесоар

Усетим ли първите топли слънчеви лъчи, ставаме по-суетни, цветни и започваме да правим планове за лятната ваканция ... или за уикенд с приятели.

Слънце, музика, емоции, ледени напитки - сезонът е по-свеж от всякога!

За да освежите и вашата визия, искаме да ви споделим идея за оригинален моден аксесоар, който може да изработите и сами след като изпиете поредната свежа лятна напитка. Защото ще ви трябват само три неща: капачка от бутилка, халка от кен и безопасна игла.

Изберете подходящ цвят капачка за утрешния си тоалет и отделете 30 минути – гарантираме ви, че всички ще ви питат от къде могат да се сдобият със същата значка.

Kak-da-si-napravim-somersby-znachka-predvaritelna-faza

Необходими материали:

- капачка от бутилка
- халка от кен
- безопасна игла
- пистолет с горещ силикон

Прекарайте безопасната игла през леко огънатата халка (важно е отварящия се механизъм на иглата да е от горната част на халката).

Kak-da-si-napravim-somersby-znachka-stapka-1

Загрейте пистолета със силикон и когато достигне нужната температура, поставете достатъчно количество в центъра на капачката (от вътрешната й страна). Количеството трябва да е със същата големина като халката.

Kak-da-si-napravim-somersby-znachka-stapka-2

Kak-da-si-napravim-somersby-znachka-stapka-3

Поставете халката върху силикона. За да улесните работата си, безопасната игла трябва да е затворена. Притиснете силно, като внимавате иглата да се фиксира вертикално.

Оставете около 20 мин., за да се втвърди силикона. И вече имате готова цветна значка! Украсете тоалет, чанта, кецове и създайте неповторимия си стил.

Пожелаваме ви свежи и незабравими емоции!

Автор: Сузан Саамиева

Източник: Bulevard.bg