Всеки един човек иска да подчертае своята красота, за да се радва на здраво и сияйно лице, както и да придаде завършен облик на стила си.

Съществува разнообразна козметика за всеки тип кожа, като тя трябва да бъде съобразена с нейната чувствителност и потребност. Все повече хора избират натурална или био козметика.

Екипът на Лили Дрогерие, съветва всеки клиент да обърне внимание на нуждите на тялото си и да се спре на подходящи продукти за него. Все повече клиенти предпочитат и онлайн пазаруването от магазин, тъй като това спестява време и усилие.

Видове козметика

Използването на правилната грижа е обвързано с крайните резултати и ефективността от нея. Лили Дрогерие напомня потребителите да се информират, когато правят своите покупки. Най-често използвана грижа:

  • за суха – характеризира се с дехидратация на кожата и наличие на загрубялост и лющене. Поради тази причина експертите на Лили Дрогерие, препоръчват употребата на овлажняващи продукти. Също така и кремове с регенериращ ефект, защото те ще обновят мъртвия слой на кожата с нов и свеж;
  • за мазна – екипът на Лили Дрогерие съветва употребата на тоник и специална грижа за мазна и акнеична кожа;
  • чувствителна – най-подходящо е използването на медицински, натурални или био продукти;
  • комбинирана – съветва се редовната употреба на почистваща пяна.

Как да подчертаем своя стил, чрез продуктите, които използваме?

Всеки един човек има своя стил, с който изразява своята личност, затова Лили Дрогерие приканва потребителите да се вдъхновят от различните продукти и аксесоари и тяхното комбиниране. Модните тенденции варират в голям диапазон, към които качествените и подходящи козметични продукти, могат да допринесат. Екипът на Лили Дрогерие помага в решенията, касаещи грижа за тялото.

Червеното червило е перфектен избор за всички дами, които искат да постигнат вечерен тоалет, съчетан с опушен грим и дрехи от кожена материя, коментират от Лили Дрогерие. Розовият или прозрачен гланц е чудесно решение за една непретенциозна, дневна визия, съчетана с пролетно облекло. Правилният подбор на фон дьо тен и бронзант е важен фактор за сияйна и съвършена кожа. Ако дързостта е името на една жена, то тя непременно подчертава своите очи с наситено черна очна линия, добре подбрани сенки за очи и удължаваща миглите спирала.Една кокетна дама използва ежедневно поддържащ вида руж и пудра за подчертаване на своите нежни черти. Подчертайте увереността си.