Андреа в розова прилепнала и изрязана рокля посрещна половинката си на летище София.

След като най-успешният български боксьор Кубрат Пулев постигна нова славна победа, той бе посрещнат на летището от любимата си, заедно с неговите най-близки приятели и роднини.

Кобрата спечели мача срещу Тони Томпсън-Тигъра на галавечерта в Шверин и вече е официален претендент за световната титла в тежка категория, която в момента е притежание на Владимир Кличко. 

Виж още: Кличко снима порно с гаджето си?

Това беше и голямата цел на Пулев, който продължава да е непобедим на професионалния боксов ринг с 18 победи от 18 мача.

По време на оспорвания мач, спортист номер 1 на България за 2012 година беше подкрепен от мощна родна агитка, която не спря да го поддържа през всичките 12 рунда, пише bliasak.bg.

Прочети: Боксът и волейболът са номер 1 

И тримата съдии (от Полша, Великобритания и САЩ) дадоха повече точки на Пулев - съответно 116:112, 118:110 и 117:111. Победата донесе на Кубрат интернационалния пояс на Международната боксова организация и правото да спори за световната титла. 

Неговият съперник ще стане ясен нa 5-и октомври, когато в Москва настоящият шампион Владимир Кличко ще защитава титлите си срещу Александър Поветкин.