За пореден път се убедих, че в България и най-малкият майтап става голяма клюка, коментира Валери Божинов поредния си слалом в жълтите сайтове и вестници.

"В националния отбор отдавна си направихме група в "Уотс ъп" и си пишем свободно, шегуваме се. Не знам откъде излезе тази глупост, че съм нападал там съотборниците си. А ние просто се майтапим, раздуваме си кой какво казал или направил, кой взел "жълтата фланелка" и други такива. Направо ме хвърлиха в тъча с тази измишльотина, че съм плюел по момчетата. Какво може да имам срещу Бодуров, Мицански или който и да било? Глупости. Казвал съм го вече, но сега пак ще го повторя - откакто Любо Пенев е селекционер в националния отбор, всичко е точно. Няма групички, интриги или някакви несправедливости. Аз чакам трансфер, преговорите със "Спортинг" вървят трудно. Те явно блъфират, но с агента ми Джери Паломба сме излизали и от по-трудни ситуации. И съм сигурен, че пак ще играя голям футбол", каза Валери.

Той е в жълтата преса и със сензацията "Валери и Николета се развеждат". "Чувствата между нас продължават да са много горещи - признава по темата националът. - Караме се, целуваме се, разделяме се, събираме се... Живеем на макс и емоционално. "Развод ми дай" няма! Колкото и да ги е яд завистниците и злобарите, които не знам защо не спират да се занимават с нас..."