Според проучването мъжете с iPhone вдъхват в представителите на нежния пол увереност в това, че са финансово независими и готови да се отдадат на своите половинки

Материалното състояние и демонстрирането му винаги е било бонус, когато един мъж е "тръгнал на лов" по барове и клубове. Оказва се обаче, че марката на смартфона също може да окаже влияние тук.

Според изследване, проведено от мобилното приложение за срещи OKCupid, собствениците на iPhone по-често правят секс на първа среща. При тях това е по-често срещано и по-долу ще разгледаме обясненията на учените за това.

Авторите на изследването са стигнали до извода, че момичетата предпочитат мъже, които имат поне едно от устройствата на "Епъл". Такива хора вдъхват в представителите на нежния пол увереност в това, че са финансово независими и готови да се отдадат на своите половинки. 

След провеждането на анкетата сред множество Android и iPhone потребители, авторите на изследването са успели да заключат, че последните са много по-удовлетворени от живота си.

Също така, момичетата значително с по-голямо желание се съгласяват на среща с мъж, който притежава iPhone. Според проучването мъжете с iPhone имат 20 пъти по-често сексуална връзка отколкото потребителите на телефони с Android.

От OKCupid също така са стигнали до извода, че жените често се отнасят негативно към младите хора, при които екрана на мобилният им телефон е напукан или мръсен. Това им говори, че възможният партньор не притежава финансова стабилност и изобщо не обръща внимание на имиджа си.

Източник: kaldata.com