Каним те на самостоятелната изложба на Кольо Карамфилов в галерия Юзина.

Играещият човек в началото на новото време "Homo Ludens" – това име художникът Кольо Карамфилов избира за новата си изложба в софийската галерия "Юзина". 

Откриването на изложбата е насрочено за 19 януари от 19 часа. Смелите цветови комбинации и нетрадиционните сюжети, характерни за работата на Кольо Карамфилов, ще дадат на галерията един чудесен старт за новата 2012 година.  

Публиката ще има възможността да заиграе със собствените си познавателни способности, да постави на изпитание чувството си за хумор и да провери докъде се простира търпимостта ѝ спрямо историите с отворен край.

Галерия "Юзина" избира да постави "играещия човек" в началото на новото време. Въпросът е дали Homo Ludens ще открие своя партньор в забавленията, или ще остане вечно усмихнат, но самотен шут.  

Изложбата продължава до 15 февруари 2012г.

Кольо Карамфилов живее и работи в София. Досега има над 30 самостоятелни изложби и множество групови изяви в България и чужбина. Твори в почти всички жанрове на визуалните изкуства – графика, живопис, скулптура, пърформанс, инсталации, фотография и интериорен дизайн.  Негови работи са притежание на множество частни колекции в България и чужбина.  

Галерия "Юзина" се намира на ул. Московска 11 и работи от понеделник до събота от 11:00–20:00, в неделя от 12:00-18:00.