Сердика Център ще подкрепи Салон на Изкуствата 2012, който ще се проведе в периода 13 - 31 май и ще премине под мотото "Говорите ли български?"

От 2 до 10 май във Facebook страницата на Сердика Център ще стартира специална игра съвместно със Салон на изкуствата 2012. Всички любители на изкуството и фенове на Сердика Център, включили се в играта и отговаряли вярно на поставените въпроси и загадки, ще имат уникалния шанс да спечелят билети за двама, които ще им осигурят достъп до всички събития във форума.

Тазгодишният фeстивал ще постави акцент върху съвременното българско изкуство и даровитите българи, които представят страната ни извън нейните предели. Изпълнителите и участниците в програмата ще покажат различните лица на българската култура днес – джаз, класика, етно, документално кино, танцови изпълнения и други изкуства ще обживеят пространствата и залите в НДК. 

Посетителите и гостите на фестивала ще могат да гледат на живо концерти с участието на Нина Николина и Берковския ансамбъл, Йълдъз Ибрахимова, Стефан Вълдобрев, Васко Василев и много други.

Не бива да пропускаш. Запиши се в играта веднага!