Певицата е планирала грандиозно тържество за четвъртия рожден ден на сина си Стефан, похвали се самата тя в предаването "На кафе"

Галена сподели пред водещата Гала, че четиригодишното й момченце само направило списък на приятелите, които иска да покани. Към тях мама и татко добавили техните и накрая се оказало, че поканените са около 70-80.  

То си стана малка сватба, пошегува се попфолк звездата. Тя обаче не съжалявала, че тази събота, на рождения ден на Стефчо, ще се налага да посреща толкова много хора, защото приемала този ден за свой празник.

Самата тя не обича рождения си ден и предпочита да прехвърля емоцията към деня, в който е станала майка.

Въпреки че нарече тържеството "малка сватба", Галена не коментира дали такова събитие наистина ще има. Както е известно, в пресата често се появяват слухове за сватба между нея и бащата на детето й - Галин.

Последния път повод за такъв слух стана снимка, на която Галин е застанал на колене пред нея. Тя обаче обясни на Гала, че той правел така, като се почерпи. 

В предаването така и не се изясни дали попфолк примадоната иска да е булка, или не. Галена обаче не скри желанието си да стане отново майка. Тя обясни в "На кафе", че Стефчо си е поръчал братче. 

Преди искаше сестричка, за да я пази, но сега иска братче, уточни певицата - но на питането на Гала дали мама и татко работят по въпроса отговори, че това било "Божа работа".

Интервю: Галена пред Bulevard.bg