Две държави, 7 дни, най-голямото музикално събитие на Балканите

Един Exit, две държави, седем дни, безброй впечатления – петнайстото издание на най-големия фестивал на Балканите ще бъде мащабно и цветно приключение!

Exit Adventure ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост. След като утихнат и последните звуци от сцените в понеделнишката сутрин, филмът няма да свърши, а ще следва продължението!

От 15 до 17 юли на плажа Яз близо до Будва в Черна Гора ще се проведе първото издание на Sea Dance Festival – лятно парти на две сцени в една от най-красивите точки на Адриатическото крайбрежие.

Само през декември цената на Exit Adventure за България ще бъде 100 лева и ще включва билети за Exit и Sea Dance Festival плюс безплатен къмпинг в Нови Сад. През 2014-а цените ще достигнат 85 лева за Sea Dance Festival и 230 лева за Exit. Всички бъдещи новини и промо пакети можеш да следиш на Exitfest.org и на Facebook/ExitBG.

През 2013-а EXIT Р:Еволюцията маркира рекордната фестивална посещаемост от 200 000 човека.

Какво по-добро време от края на есента да отворим сигурен влог от слънце, музика и очакване за предстоящи горещи нощи и незабравимо лятно приключение?

Билети – онлайн от TicketPro или от партньорските каси на TicketPro.