Освен Фънки и Люси Дяковска, които са съдийствали заедно в "Мюзик айдъл-2", арбитри на колегите си в новото шоу на Тв7 стават Здравко от дует "Ритон" и Георги Христов

Изпълнителят на хитове като "Черно и бяло" и "Не съжалявайте", определян като най-големия глас в родната попмузика, влиза за пръв път в риалити формат - при това не вносен, а създаден специално за българския зрител.

Съдиите нямало да пълнят зададени по калъп роли, а щели да провокират, изненадват и следват високи професионални стандарти, увериха от продукцията, която тръгва по Тв7 през септември.

"Не сме търсили двама мъже и две жени или един строг, един благ, една критична и една чувствителна - обясняват продуцентите на шоуто Иван и Андрей. - Най-важното, което ни интересуваше при поканените хора, бе да са перфекционисти с доказан опит и репутация."

Виж още: Иван и Андрей конкурират X-Factor и "ВИП брадър" с ново музикално риалити

Ветераните Фънки и Люси Дяковска с нетърпение очаквали отново да бъдат съдии - този път на цели три поколения български изпълнители. Димитър Ковачев журираше втория и третия сезон на "Мюзик айдъл", а Люси има опит като съдийка и от германското "Попзвезди" (Popstars).

Колкото до Здравко от "Ритон", почитателите на музикалното семейство тепърва щели да узнаят дали до него ще е и половинката му Катя, както и подложена ли е на изпитание хармонията в дуета.