Walk Off The Earth и Parov Stelar Band се присъединяват към изпълнителите на Elevation.

Музикални сензации на Elevation тази година няма да липсват. За да подсилят още повече очарованието на фестивала, организаторите поканиха интернет феномена Walk Off The Earth.

Усмихнатите музиканти, които за по-малко от седмица буреносно завладяха света, с блестящата си интерпретация на "Somebody That I Used to Know" на Готие, идват чак от Канада за своето първо европейско фестивално участие специално за второто издание на Elevation Music Festival.

Видеоклипът, в който петима души свирят едновременно на една-единствена акустична китара, експлодира в YouTubeс 35 милиона гледания в рамките на две седмици и бързо привлече вниманието към тяхната колекция от иновативни песни.

За последните пет години групата е спечелила впечатляващо голяма публика по целия свят заради своя уникален, разтапящ сърцето подход в създаването на песни, записването на видеоклипове и постоянната комуникация с всички, които тяхната музика е докоснала.

Безспорните любимци Parov Stelar Band идват на Elevation 2012, за да засвидетелстват напълно симпатиите и привързаността си към българската публика с изпълнения от чисто новия си двоен албум The Princess. От последния си концерт в България (2 декември 2011 г.), за който билетите бяха мигновено изкупени, електросуинг групата зае челни позиции в US World Music Chart, Austria Dance Music Chart и други европейски класации.

Parov Stelar Band не могат да забравят тръпката от реакцията на родните фенове и
нямат търпение да се завърнат на българска сцена.


Parov Stelar Band 

Повечето от песните са силно емоционални и напомнящи на тоновете на пиано и
жадуващи за живот вокали.

Фестивалът ще се състои на 23 и 24 юни, с безплатно откриващо парти на 22-ри за всички, които притежават билети за събитието. Стартът в петъчната нощ ще подгрее феновете и ще им осигури допълнително време за настаняване в къмпинга, както и повече музика, настроение и много забавления, които ще ескалират през последващите парти дни на фестивала. 

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цена 99 лв. Повече информация за фестивала ще намерите на www.elevation.bg