24-годишната победителка в конкурса на списание "Плейбой" си тръгна с лека кола и чек за 10 000 лева от клиника по пластична и естетична хирургия

Русокосата танцьорка от Пазарджик бе фаворитка на шестима от 7-членното жури, в което влизаха Николета Лозанова (като представител на генералния спонсор "Рефан"), представителят на "Форд" Владимир Каменов, "Мис България 1994" Стела Огнянова, управителка на "Будоар дриймс - луксозни стимуланти", управителят на рекламна агенция "Мейт медия" Борис Гълъбов, представляващ и домакините на вечерта - Bedroom Premium Club, актьорът Калин Сърменов, фотографът на "Плейбой" Ивайло Станев и главият редактор на списанието Христо Запрянов. 

Николета Лозанова, печелила титлата през 2006 г., също дала максималната оценка на Елена с аргумента, че тя е била най-естествена - сладка и непринудена. Блондинката е втората пазарджиклийка, която побеждава в конкурса, след Златка Райкова през 2007 г.

Настоящата "Мис Стара Загора" Магдалена Тенева взе наградата на феновете в онлайн гласуването (ваучер на стойност 1000 лева от стилистката на Nio Nio Couture) и бе избрана за момиче на Bedroom Premium Club.

Перничанката Биляна Евгениева е "Плейбой суперстар" с награда на стойност 3000 лева от медицински център "Вита медика", а Кристина Димитрова, като "Плейгърл на годината" взе наградата на Black Sea Rama Golf&Villas, която включва пет нощувки за двама и урок по голф.

Николета позира с новите плеймейтки