Звездата, която наскоро се раздели с 27-годишния танцьор Каспър Смарт, разкрива тайните на сексуалния си живот в шоуто на Челси Лейтли

Дженифър Лопес има склонност към връзки с по-млади момчета, но не проявява интерес към безразборния секс. Тя споделя, че й харесва да бъде част от сериозна връзка и не е от типа, който преспива с десетки мъже, пише в."Мирър", цитиран от в. "24 часа".

Не е изненада, че 45-годишната звезда може много лесно да си намери мъж, тъй като тя изглежда поразително за възрастта си и е изключително жизнена и интелигентна жена. 

Дженифър е категорична, че няма планове за своето бъдещо щастие и любовен живот и просто се носи по течението. "Аз просто влизам във връзка с някого, разбирате какво имам предвид. Аз не планирам нещата, те просто се случват. Може би имам нужда да планирам повече?", споделя звездата.

Не съм човек, който обича да прави безразборен секс и подобни неща - това не е за мен, допълва Дженифър. 

Певицата разкрива, че все още е в приятелски отношения с бившия си партньор Каспър. Двамата дори са забелязани заедно да шофират в Лос Анджелис преди седмица.

Джен има три брака зад гърба си, като през юни се състоя последният й развод - този с Марк Антъни. Двойката има 6-годишни близнаци - Макс и Еми.

Според последните слухове в момента Дженифър се среща с 34-годишния Максим Чмерковский от "Денсинг Старс", тъй като той бе забелязан на рождения й ден в Саутхемптън последния месец.