Случвало ли ви се е да сте в компания на свои близки и приятели и въпреки това да се усещате неловко, защото не сте достатъчно запознати по една или друга тема, свързана с виното?

А може би често изкарвате часове, реейки поглед измежду винените рафтове в магазините, само защото сте имали искреното желание да поднесете и чаша хубаво вино към вкусната вечеря. 

Изборът не е толкова труден, когато знаем какво и къде да търсим. 

За да не губите времето си пред винените рафтове, посетете DiVino.Taste 2012 на 17 и 18 ноември в Централен Военен клуб!

DiVino.Taste e изложение на българските винопроизводители и дава възможност да бъдат дегустирани едни от най-хубавите вина, дело на родните изби. 

Това е второто издание на ежегодния винен форум. DiVino.Taste има и богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации. 

Предвидени са, както теми за начинаещите и по-любителски настроените, така и за утвърдените винени познавачи, които търсят по-задълбочен поглед към света на виното. 

Освен всичко друго, DiVino.Taste 2012 ще завърши с DiVino топ 10 - класация на най-добрите десет български вина за годината, според винения сайт divino.bg и списание DiVino Magazine. Това не са просто вината с най-високи оценки, а такива, които притежават собствен характер и обаяние.

DiVino.Taste 2012 ще ни представи и първото издание на WiFo - да поговорим за вино и храна.

WiFo е първият форум за вино (wine) и храна (food) в България. Това е съвместен проект на DiVino.Taste и Roi communication, който има за цел да създаде общност от хора, за която виното и храната са от първостепенно значение.

Вижте програмата на DiVino.Taste 2012 и си купете билет на преференциална цена за ранно записване до 14 ноември!