Световноизвестният диджей гостува в София на 19 април

Той пристига за пореден път у нас по покана на "Метрополис", които вече пуснаха 200 броя ВИП билети за максимално близък контакт между хедлайнерите и най-запалените им фенове.

От десетилетия Карл Кокс (Carl Cox) пази ключовото си място във всяка класация и сърцата на феновете. Той не спира да ходи на световни турнета и да прави качествени записи със своя лейбъл Intec Digital.

Личността на диджея не се изчерпва с музиката. 50-годишният британец има разнообразни хобита - от мощни мотори до множество благотворителни инициативи, които подкрепя не само финансово, но и с лична ангажираност и присъствие.

След последното гостуване на Карл Кокс у нас - преживяване с 10-хилядната публика на "Какао бийч", идва време за следващото ниво, в зала "Арена Армеец".

Партито започва в 22 ч. със сета на Petar.

Между 22 и 23 ч. на сцената в "Арена Армеец" излизат Stein & ValEx, а след тях забиват Ясен Петров и диджей Дончо. 

От 1 до 2 ч. ни очаква тандемът в екипа на "Метрополис" - мис Лидия и диджей Смърф (Roboloco).

От два до шест сутринта е времето за истинското парти с Карл Кокс.

Финала на парада поставя диджей Стивън. 

Начало: 21 ч.

Билети: по 45 лв. в мрежата на eventim.bg, където се предлагат и ВИП пропуските по 80 лв. Те осигуряват достъп през отделен вход до ВИП зоната на партито и множеството удобства: специално обслужване, мека мебел, отделна звукова система и парти атмосфера, в която усещането за огромна зала ще бъде трансформирано до обстановката на луксозен клуб. В цената влизат и две напитки.

ВИП пропуски могат да бъдат закупени и в клуб "Маскара", кафе "Мементо" и бар By the Way.