Кралете на асид джаза Brand New Heavies честват 20 години на световната сцена с грандиозен концерт в София!

На 24-ти април (вторник) зала 3 на НДК ще се превърне в голям диско клуб с огромна сцена, звук, декори и светлинно шоу. Причината са кралете на асид джаз музиката – The Brand New Heavies, който избраха да включат София в юбилейното си турне. С този концерт, организиран от EventEase, култовата банда ще отбележи 20 златни години на световната сцена, през които успяха да превърнат джаз, фънк и соул музиката в толкова любими и танцувани от няколко поколения българи.

Създателите на магнетичните хитове Never Stop, You Are The Universe, Dream on Dreamer, Back to Love, Apparently Nothing и мн.др., решиха да издадат през 2011 компилацията “Best of 20th Years”, в която да съберат най-големите си хитове, и да се отправят на световно турне, за да зарадват и разтанцуват за пореден път всички свои почитатели.

Историята на The Brand New Heavies, чиято музика първоначално е вдъхновена от великия James Brown, превръща няколко прекрасни певици, като N’Dea Davenport, Siedah Garrett и Carleen Anderson, в соул и фънк икони на 90-те. С осем платинени албума, английските музиканти все още не са загубили ентусиазма си и продължават да творят и реализрат съвместни проекти със световни денс имена като Carl Cox.

The Brand New Heavies категорично заявяват, че са жадни да излязат и свирят на живо отново пред българската публика на 24 април в зала 3 на НДК.

Цените на билетите ще са между 30 лв. и 50 лв., в зависимост от времето, типа и мястото на закупуване, както следва: Билети „Ранно Пиле“ ограничен брой: 30лв. с предварителна заявка на тел. 0886 33 33 67. Прeдварителни билети до 22 aприл: 40лв от Билетен Център НДК и в мрежата Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др). Билети Vip Ложа: 50 лв.

Събитието във Facebook.