След девет години съвместен живот и шест деца, Пит и Джоли се ожениха на частна церемония във Франция

Бракосъчетанието се състояло в тесен кръг. Естествено, присъствали всичките деца на двойката: Мадокс (13 г.), Пакс (11 г.), Захара (9 г.), Шайло (8 г.) и 6-годишните близнаци Нокс и Вивиен, съобщава сп. "Пийпъл".

Просто изчакваме правилния момент с децата, работата, да го усетим като точното време, заяви преди време Анджелина. Тогава тя разкри, че именно децата им ще изпълнят ролята на сватбени агенти за тържеството.

50-годишният Брад Пит и Джоли, на 39, се сгодиха през 2012 г., когато актьорът подари на любимата си пръстен по свой дизайн. Връзката им датира от участието на звездите във филма "Г-н и г-жа Смит" (2005).

И за двамата актьори това не е първи брак. Пит бе женен за звездата от сериала "Приятели" Дженифър Анистън, докато Джоли е давала ръката си на актьорите Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.

Според Times of Malta младоженците в момента са в Малта за снимките на By the Sea - техния първи съвместен филм от "Г-н и г-жа Смит" насам. Джоли не само участва пред камера, но е и сценарист на лентата, която освен това режисира. Тя самата описва филма като "много експериментален, нещо като независим филм, в който се случва да сме актьори".