Последната ни пролетна мания е маникюр в цветен и едър брокат.

Пролетта не е ли перфектното време за експерименти с визията ти?! Греещото слънце и разлистващите се дървета ни зареждат с куп цветни идеи и смелост за по-екстравагантни комбинации. 

Последното, по което се запалихме, са шарени и бляскави нокти. Постигаме ги с лакове с много брокат в нюансите на дъгата. Подобни предлагат O.P.I., American Apparel и други.  

Без значение дали се използват за основен лак, или покриват такъв, цветните отблясъци на броката действат като шоколад за настроението ти. Ако блясъкът ти идва в повече през деня, можеш да се възползваш от него вечер на парти, както и по време на лятната си почивка. Не забравяй обаче за многобройните начини да омекотиш силата му в ежедневието си. 

Например, облечи ноктите си в брокат, но останалата част от тялото покрий с неутрални цветове - бялото е хит този сезон, а телесните нюанси, които пазиш в гардероба си от миналото лято, ще се свършат чудесна работа. 

Комбинирай го и с класически дънки и бяла риза, с дантелена рокля, с черен разкроен панталон и обикновена бяла тениска. Смелите нека се възползват от сладоледената и от неоновата палитра на масовите марки, от флоралните мотиви по дрехите и от всевъзможните принтове, завладяващи настъпилата пролет.