Интересно видео се появи преди дни в мрежата.

Клипчето е снимано вероятни скоро след раздялата на певицата и Валери Божинов, но доста преди блондинката да признае връзката си с Ники Михайлов. 

Освен че Алисия и Емануела си устройват гавра с футболиста, фолк дружките предизвикаха и множество въпроси. Като един от тях е дали Алисия първа не е кръшнала на футболиста.

На кадрите се виждат как Алисия и колегите й — Емануела, Крум, Дебора и Кристиана имат общо участие в столично радио. Всички заедно пеят песента на Емануела ''Досещай се сам''.

На пръв поглед в приятелската сбирка няма нищо необикновено, докато по средата на изпълнението Емануела не се обръща към Алисия с думите: ''И сега, много специално за Алисия — вид, размер, дължина и доволна ли съм била, искам с Ники Михайлов да те накажа!''. В отговор блондинката избухва в бурен смях, след което се присъединява към изпълнението на Емануела.

Клипчето предизвика доста спекулации и въпроси около раздялата на Валери и певоцата, тъй като е правено непосредствено след като двамата се разделиха. Появиха се дори подозрения, че фолк певицата първа е кръшнала на футболиста, пишат от kliuki.bg.

Виж клипа: