Виж какво накара Гари Олдман, Ейдриън Броуди, Уилям Дефо, Емил Хърш, Тим Рот и Гарет Хедлънд да пропуснат "Златните глобуси".

Миуча Прада успя да убеди няколко актьори да пропуснат Златните глобуси в неделя и да се разходят по подиума на ревюто й в Милано, сред които се откроиха имената на Гари Олдман, Ейдриън Броуди, Дейми Бел, Емил Хърш, Тим Рот, Гарет Хедлънд ("Трон: Заветът") и Уилям Дефо. 

Коментирайки избора си, мадам Прада заяви, че не е вярвала всички да се съгласят, но очевидно предизвикателството на подиума е поблазнило актьорите. Идеята й е била те да въплътят думите "пародия на управлението, пародия на властта." Гост-звездите на шоуто се появяват в края му и вдигат цялата зала на крака, а аплодисменти изпълват пространството точно като финала на кино премиера (убеди се във видеото). 

Според Ерик Уилсън от "Times" обаче повечето от тях изглеждали не на място. "Звездата на "Трон: Заветът" Гарет Хедлънд извърши най-малко два кардинални гряха за един модел - първо, гледаше в очите публиката и второ, не знаеше какво да прави с ръцете си. В края на ревюто се преструваше, че свири на пиано," казва Уилсън, добавяйки, че Бел и Хърш са били прекалено ниски за шоуто. 

Иначе моделите бяха облечени в уголемени царствени палта, които променяха дължините си с времето, а цветовете им преливаха от камилско бежово в червено, тъмносиньо и черно, допълнени от значки ("пародия на властта"). Към тях бяха прибавени няколко клинично бели ризи и къси панталони. 

Можеш да ги разгледаш и да прецениш сам, както във видеото, така и в албума по-горе.