Как работи сайтът и какво можеш да правиш на него

Има четири първични характеристики на 4tripsters.com:

Хостване на оферта - стани хост и сподели страстта си за пътуване и приключения, като организираш вълнуващи пътувания. Създаването на оферта отнема само няколко минути и е абсолютно безплатно. Бъди оригинален, не предлагай скучни оферти, каквито има много в интернет.

Намиране на пътуване - търсене на уникални екскурзии, организирани от трипстъри по места. Не очаквай обичайните обиколки на града или спокойни почивки. Разгледай, харесай, свържи се и резервирай - всичко само за минути, наистина е лесно.

Пожелай си пътуване - ако не намериш желаната оферта, защо просто не си пожелаеш мечтаното? Попълни кратък формуляр и ще получиш персонални оферти според желанието си.

Персонализиране на оферта - можеш да изпратиш на хоста си заявка за допълнителни промени, отнасящи се до пътуването. Например - да поискаш промяна в броя на участниците или на предложените дати.

Как да създадеш най-яката оферта?

Първата и най-важна стъпка е да дадеш име на офертата. Името трябва да е интригуващо и провокативно, така че да грабне вниманието веднага. Това е голяма крачка към успеха.

После трябва да избереш категориите, където най-добре се вписва предложението ти, за да е ясно за всички. Можете да избереш също подкатегории и етикети, така че да е по-лесно за трипстърите да попаднат на офертата ти.

След категориите е време да определиш местата на събитията. Може да избереш три, като започнеш с „Място на срещата“, където приключението ще започне. Ако направиш маршрут с Trip Highlight 1 и 2, трипстърите ще се ориентират за най-важните моменти от пътуването. Представянето на пътешествието с локации ще бъде страхотно за офертата и ще я направи по-привлекателна.

Следваща спирка е календарът. Тук можеш зададеш дати, когато ще бъдеш на разположение. ш две възможности - да избереш фиксиран период (например за случаите, когато пътуването е с определен срок или включва фиксирани мероприятия като концерт или състезание, например) или период с отворен край (когато пътуването може да продължи неопределено).

За да маркираш периода на календара, просто кликни на датите, възможни за резервиране. Ако предложиш период, по-дълъг от един ден, календарът ще оцвети автоматично с оранжева линия целия период на пътуването.

Следващият ни раздел е за изображения. Както се казва - една снимка струва колкото хиляда думи. Смятаме, че снимките са от най-важните неща в офертата. С хубави и интересни снимки сигурно ще събудиш интерес и доверие към своята оферта. Така че препоръчваме да качиш снимки с високо качество и най-добре да са твои собствени.

Разделът с описанието е мястото, където ще разкажеш постановката на бъдещото пътуване. Бъди креативен и интересен или просто кажи на света колко страхотно ще е със собствени думи. Никой не е по-добър разказвач от очевидеца. Само си представи какво ще се случи и го сподели. Добрата история винаги печели сърцето на пътешественика.

Накрая да не забравиш да определиш цената на пътуването. Да, цената, не изглеждай толкова изумен! Все пак, имаш право на награда за чудесната работа, която вършиш: изграждането на нова общност, която ще промени начина на пътуване. Пък и всичко струва пари, дори ентусиазмът. Идеята е проста - съобразяваш цената с разходите по пътешествието и добавяш малък процент за награда. Това е съвет, иначе абсолютно свободно определяш цената в зависимост от ценността на предложението.