Забрави глупостите, че лъжите са нещо лошо. Окей, повечето лъжи са лоши. Но има обстоятелства, в които да излъжеш е не само по-добре, но и отсрещната страна има изгода.

Понякога лъжата може да е разликата между щастието на един или пълното сгромолясване на света пред очите му. И понякога, само понякога, когато някой те умолява да му кажеш истината, той всъщност иска да му кажеш това, което желае да чуе.  Понякога добре поднесена лъжа, може да бъде много мил жест. Господа, четете внимателно! И вие дами, защото това, което ще кажем може пряко да ви интересува. 

Ето 4 добри причини мъжът да излъже гаджето си.

"Изглеждам ли дебела в тази рокля?" - Ако си мислиш доброто, по-добре излъжи. Истината е, че тя знае, че изглежда дебела в тази рокля, иначе не би попитала. Причината да те пита е, че иска да узнае, дали въпреки очевидните няколко килограма в повече, все още я намираш за привлекателна. Ако я обичаш, ще я обичаш независимо колко тежи, но все пак тя има нужда да знае, че е секси в очите ти. Така че, дори и да ти се струва "закръглена" в дадена рокля, по-добре я увери, че все още е твоята лична богиня. Най-лесният начин е да кажеш: "Не, скъпа, изобщо. Разбира се, че не изглеждаш дебела. Говориш глупости!"

Майка ти не я харесва - Ако имате сериозна връзка, за нея ще бъде много важно майка ти да я харесва. Нещата стоят така - майките също са хора. Може да отнеме време на мама да стопли отношенията си с половинката ти, но при никакви обстоятелства не казвай на жената до теб, че майка ти не я харесва. Запази го за себе си, както всякакви коментари, които майчето е споменавало по адрес на гаджето. Ако все пак попита, по-добре й кажи, че майка ти я обича като дъщерята, която никога не е имала. Важно е. 

За бившите приятелки - Що се отнася до приятелката ти, тя трябва да мисли, че е най-добрата във всичко. Независимо дали говорим за секс, готвене, танци, пиене на бира и т.н., по-добре приятелката ти да мисли, че е най-доброто, което си имал. Дори и това да не е истина. В противен случай рискуваш да спре да прави всички неща, които толкова обичаш с оправданието "Помоли Стела да го направи, щом е толкова по-добра от мен." Приятелката ти е най-добрата!

Другите жени - Ако изневеряваш, все някога ще те хванат! Това не засяга неверниците. Да четат добрите момчета, които получават вниманието на много жени. Ако често те свалят, не го казвай на гаджето си. Няма смисъл. Не казвай колко си бил поласкан или колко секси са били другите мацки. Няма да постигнеш нищо добро. Ако готина мадама те сваля, се дръж все едно не значи нищо. Ако приятелката ти попита, отново не значи нищо. Убий проблема, преди да се е превърнал в такъв. Спести си тревогите.