Най-доброто от лятото се завръща с релансиране на лимитирани издания Escada пролет/лято

Модната къща ESCADA е известна с това, че всеки сезон Пролет/Лято представя нов, емоционално наситен аромат с уникален олфактивен характер. За да отбележи 20 години от създаването си, ESCADA преиздава най-доброто от периода на годишнината си, подбирайки три любими ухания, които събуждат спомена за най-вълшебните моменти на лятото.

Трите лимитирани издания на ESCADA, лансирани повторно - Rock’in Rio, Sexy Graffiti и Island Kiss, представят най-хубавото от незабравимите моменти, изживени под слънцето на Рио де Жанейро, Ню Йорк и Карибските острови! Всеки един аромат те кани на пътешествие на чувствени открития и изкусно съчетание от свежи, плодови и флорални нотки, съвършено въплъщаващи духа на секси летни забавления.

Sexy Graffiti е вдъхновен от мига,  в който късното следобедно слънце на Ню Йорк отстъпва пред парти атмосферата. Той е ярък и изключително приятен за носене аромат с флорални нотки и нотки на червени плодове. Във върха може да бъде усетен плодов шербет от диви ягоди и малини, съживен от силата на грейпфрута и деликатна мента. Сърцевината е пропита с живителните момина сълза, червен божур и виолетки, а базата от кашмир, ванилия и мускус формира характера на аромата.

Rock’in Rio е вдъхновен от най-превъзходния летен коктейл – Пина Коладата. Rock'in Rio е млад и силен плодов аромат, с изразен сладко-плодов характер, постигнат благодарение на съчетанието от тропически кокос и ананас, което подчертава уникалността му сред колекцията Пролет/Лято. Връхните нотки на мандарина и папая му придават свежа, тропическа жизненост, вдъхвайки живот на уханията на Рио, докато сладките сърцевинни нотки на захарна тръстика и праскова са отражение на същността на марката. Секси съзвучието от нежно, кадифено сандалово дърво и мускус в базовите нотки, придава дълготрайно, меко усещане върху кожата. 

Island Kiss е вдъхновен от опияняващите дни, прекарани на плажовете на Карибско море – водата се плиска в брега с фини вълни, а яркото слънце рисува трапчинки от светлина на повърхността на океана. 

Island Kiss - топъл и модерен плодово-флорален аромат, изразява същината на наследството на лимитираните издания ESCADA Пролет/Лято с преливането на нотки от червени плодове и ориенталски цветни нотки. Триото на върха - портокал, пасифлора и манго, предлага комбинация от сладка тропическа страст, оживена от щипка цитрусова свежест. Сърцевината от магнолия и сочна праскова дарява топлота, докато в базата, характерните за марката червени плодове, са примесени с огнени дървесни и мускусни нотки, които вдъхват страст на аромата.

Жената, носеща модните аромати на ESCADA, е наистина отдадена на живота на пълни обороти. Тя не е зрител. Жената ESCADA предизвиква живота и живее пълноценно. Харесва й да се чувства щастлива и обожава да опитва различни неща. Обича да пътува и да открива нови места. Опияняваща, бляскава, жизнена и пълна с енергия, тя е точно като аромата си. Тя е звездата в своя щастлив свят.

Откри ли себе си?