Къде извънбрачните афери се приемат най-леко

Когато стане въпрос за изневяра, в различните държави това не се приема еднозначно. Има места, където да измамиш половинката си може да ти донесе присъда, но има и либерални кътчета, където макар да не се гледа с добро око на изневярвата, тя е нещо нормално.

Въз основа на информация от онлайн сайтове за свалки за женени хора и информация от "Дюрекс" сайтът TheRichest публикува списък на държавите, където изневерите са най-чести.

10-те държави където извънбрачните афери са най-чести:

10. Финландия - 36% 

Технически финландците не изневеряват. Те казват, че имат "паралелни връзки". Изследване на Match.com показва, че един от всеки пет мъже е изневерял с поне 10 жени.

9. Великобритания - 36% 

Около 50% от британците, които казват, че изневеряват признават, че чувстват вина за това.

8. Испания - 39% 

Испанците са много религиозни и това възпира голяма част от тях да изневеряват. Процентът на разводите обаче е много голям – около 60%. Може би испанците просто прекратяват една връзка преди да се впуснат в следващата.

7. Белгия - 40% 

Сайтът Аshley Madison, където женени хора си търсят партньор за изневяра, има 1.1 млн. абоната от Белгия. Това е 10% от цялото население на страната!

Виж още: Седем тъпи извинения за изневяра

6. Норвегия - 41% 

По време на топла вълна регистрациите в сайтове за запознанства се увеличават със 78%.

5. Франция - 43% 

63% от французите казват, че е възможно да обичаш цял живот някого, дори ако не си му/й верен. Само 28% от тези, които са признали, че изневеряват казват, че чувстват вина за това.

4. Германия - 45% 

60% от германците казват, че изневярата е морално приемлива. 43% от жените признават, че са изневерявали, като с това германките са на 1 място сред жените в ЕС.

Виж още: Седем знака, че той ще ви зареже

3. Италия – 45% 

Не е странно, че в държавата, където бившият лидер си прави "бунга бунга партита", се изневерява. Венеция пък е родното място на Казанова. Е, това е било в 18-ти век, когато не е имало адвокати по бракоразводните дела.

2. Дания – 46% 

В Копенхаген може да видите секс шопове само на метри от семейни хотели. Тук сайтът за изневери Victoria Milan просперира.

1. Тайланд – 56% 

Банкок е известен като столица на секс туризма. Много чужденци живеят в страната, като за богатите от тях да имат млада тайландска любовница е статус символ.