Точно като нас и звездите са се зарибили по новия феномен на социалните мрежи Pinterest. Сайтът съществува от 2 години и позволява на потребителите си да споделят неща, намерени в Интернет, които харесват.

Благодарение на Pinterest вече знаем, че Джесика Алба обича начос, а Майкъл Корс - Тайланд, да не споменаваме, колко е харесал филмите "Bridesmaids" и "Moneyball" Марк Зукенберг.

Ето ги най-интересните знаменитости, които можеш да последваш в новата мрежа. 

Ryan Seacrest е американски радио и телевизионен водещ. Може да е най-заетият човек в Холивуд, но отделя много време на социалната мрежа Pinterest. Има дъски посветени на препеченото сирене и "Игрите на глада", както и такива с мода от червен килим. Общо можеш да разгледаш около 329 "закачени" картинки. 

Mark Zuckerberg - съоснователят на Facebook  и негов главен изпълнителен директор Марк Зукенберг се присъединява към Pinterest през февруари 2012. До сега е пускам само неща от популярните филми "Bridesmaids" и "Moneyball", както и секция с дизайни на началния екран на мобилни устройства.

Michael Kors - модният дизайнер използва новия онлайн канал за снимки на обувките и аксесоарите си. 

Yoko Ono - Йоко Оно публикува книги и новини през Pinterest.

Alanis Morissette - певицата Аланис Морисет публикува стари снимки и спомени. 

Alyssa Milano - актрисата Алиса Милано, която има линия от спортни облекла и аксесоари публикува забавни снимки на храна, вдъхновяващи цитати и стадиони. 

Nina Garcia - модният редактор Нина Гарсия обича да споделя любимите си стилове. 

Paula Deen - Главният готвач Паула Дийн има над 50,000 последователи в Pinterest и публикува снимки и рецепти от собствения си сайт PaulaDeen.com.

Martha Stewart - Марта Стюарт публикува не само снимки на интериорен дизан и рецепти, но и има дъска, посветена на котките и кучетата й. 

Ashley Benson - актрисата Ашли Бенсън (от сериала "Pretty Little Liars") събира снимки на аксесоари за дома и места, които иска да посети. 

Приятно "репинване" (от англ. repin)!

П.П. Не забравяй да споделиш и тази публикация в Pinterest :)