Актьорът Симеон Лютаков от сериала "Седем часа разлика" показва свои фотографии в София

Актьорът Симеон Лютаков (http://lyutakov.blogspot.com/) подреди фотоизложба в пространствения център "Продомо" на бул. "Цар Освободител" в София. 

Напоследък той е популярен като прокурора Иванов от сериала "Седем часа разлика", но варненци го знаят и от театралната сцена, а миналата годиина бе премиерата на филма "Още нещо за любовта", в който играе фотограф - редом с Калин Врачански, Мария Статулова и покойния Велко Кънев.

Лютаков, който отдавна снима като професионалист, показва серия от актови фотографии, кадри от малки египетски градчета и голямата пустиня, както и няколко реализирани от него плакати за нашумели постановки в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна.

Актьорът с приятелката си Кристина Диманова при откриването на фотоизложбата му в София, 30 май 2012 г. Снимка: Миро Златев ("Булфото")

Изложбата ще стои две седмици, като почти всеки ден, в късния следобед, Симеон - в качеството си на фотограф, а не на прокурор, - ще се среща с всички, които искат да разгледат него или снимките му, информира "Булфото"

Голяма част от приходите от продадените фотографии ще бъде предоставена на фонда за подпомагане децата на загинали полицаи.

Актьорите Владо Пенев и Марта Вачкова с новия брой на списание "Макс", на чиято корица е колегата им Симеон Лютаков. Актьорът от "Седем часа разлика" е с цигара в уста - доста предизвикателно, предвид забраната за пушене, която влиза в сила от 1 юни 2012.