Запознавате се, разменяте си телефонните номера и естествено "Фейсбук" профилите. Тук започва разследването. На какво да наблегнете...

Активност

Това е най-важната част от разследването. Активността най-ясно показва неговата същност и интереси. Ако той по цял ден публикува различни материали, явно няма нито приятели, нито работа или по-лошо - пристрастен е към социалните мрежи. Ако статусите му са свързани основно с фитнес и здравословното хранене, той очевидно се опитва да компенсира нещо и т.н.

Снимки

Ако профилът му е пълен със снимки, които си е направил сам, той е твърде самовлюбен. А "selfie" снимките без блуза са напълно неприемливи, освен ако не се намира на плажа. Фотоси с домашния любимец или семейството определено му носят бонус точки.

Профилът му

Чрез личния му профил можеш да разбереш повече за неговите приятели. Ако често публикуват на стената му, значи е забавна натура, с която хората поддържат контакт. Друг е случаят ако майка му коментира всяка снимка, която публикува. Не е лош знак, но все пак е добре да си наясно относно близостта им.

Страниците, които харесва и секцията "за мен"

Тук можеш да откриеш дали имате общи интереси като филми, музика, тв предавания. Естествено това се разбира и в процеса на срещи, но предварителната подготовка никога не е излишна.