Новината, че "Депеш Мод" - групата, която даде нов тласък на музикалното звучене, включи София в новото си турне през 2013-а, зарадва хилядите им български почитатели.

Същевременно много от тях бяха притеснени дали техният концерт на стадион "Георги Аспарухов", насрочен за 12 май, ще се състои, предвид новините за предстоящия му основен ремонт. Въпреки бъдещата реконструкция, концерт на "Депеш Мод" ще има! 

"София мюзик ентърпрайсис" са в постоянен контакт с ръководството на стадион "Георги Аспарухов" и футболен клуб "Левски" и своевременно информират мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия. Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта на "Депеш Мод". 

Ако предвиденият ремонт няма да позволи това, "София мюзик ентърпрайсис" са готови с предложенията си за ново място на концерта. Те се съгласуват с мениджмънта на групата и очакват своето одобрение.  

Датата си остава 12 май, а ако има промяна в мястото, всички фенове ще бъдат информирани навреме. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

Ето, ако си забравил какво беше при първото им посещение у нас, ето какво те очаква в общи линии: