Искаш да видиш обширните савани, могъщите реки и гъстите джунгли на Африка? Да се срещнеш отблизо с Голямата петорка и останалите представители на уникалния животински свят на континента?

Всичко това може да се случи с помощта на английската компания Africa Odyssey, която освен това организира само индивидуални маршрути според желанието на клиента.

Можеш да се приближиш максимално до африканските животни по време на някое сафари. Ако си настроен по-мързеливо, едни от най-добрите плажове в света - тези на Индийския океан, са точно като за теб. Африка се възприема като континент за авантюристи, но от Africa Odyssey предлагат достатъчно пътувания, предназначени и за цели семейства. Ако си настроен по-романтично пък, помисли за възможността да изкараш медения си месец тук.

Има и други вълнуващи опции като пешеходно сафари, риболов от катер, наблюдение на птици, гмуркане, културен туризъм, езда, обиколки с хеликоптер... а и всякакъв друг тип туризъм в зависимост от личните ти предпочитания.

Професионалистите във фирмата имат богат опит в сафаритата и обширни познания за всичко, свързано с пътешествията. Всички в екипа са живели, работили или пътували продължително в страните, за които отговарят. Управляващият директор е шеф на Африканската асоциация за пътувания и туризъм. С две думи, говорим за хора, които си разбират от работата.

В каталога на African Odyssey са събрани всички места за настаняване, които си заслужават посещението. Всяко от тях е придружено с видео, за да се ориентираш в обстановката, и с обективния коментар и рейтинг от представителите на фирмата.

От Africa Oddyssey твърдят, че техните индивидуални пакети излизат по-евтино, отколкото ако сам си организираш ваканцията.

Компанията има и много успешен отдел за Индия, а отскоро се предлагат и пътешествия в Югоизточна Азия.

Така че, не му мисли, а ако имаш възможност се впусни в африканското приключение. Гарантираме ти, че това ще е едно от пътешествията на живота ти.