Правила и награди на конкурса

На 28 май стартира конкурсът на Opel, който има за цел да провокира свежи идеи за дизайн на тениска, вдъхновени от новия Opel Corsa. Конкурсът ще се провежда он-лайн на популярния сайт svejo.net (http://svejo.net/opel_ideas/), а дизайнът-победител ще бъде този, който събере най-много гласове. Конкурсът ще се проведе в продължение на един месец и последните публикации на идеи за дизайн както и последните гласувания ще могат да станат до 00:00 ч. на 29 юни, 2011 г. Победителят ще бъде обявен на 30 юни.

 

В конкурса имат право да участват само български граждани, които имат валидна регистрация с валиден е-мейл в svejo.net и спазват условията и разпоредбите на официалните права на конкурса (http://svejo.net/opel_ideas/rules).

 

Победителят в конкурса ще получи ваучер за спортна екипировка на престижната марка Conte of Florence на стойност 500 лева от магазините на Максспорт както и 10 тениски с неговия дизайн. След приключването на гласуването и избора на победител всички желаещи ще могат да се регистрират в отделна страница за участие в томбола за спечелване на една от 30 тениски с печелившия дизайн.

 

Като провокатор на креативното мислене и творческите идеи на участниците е избран новия Opel Corsa, който след технологичното си обновление миналата година, тази година получи и нова осанка. Променената стилистика на предната част на Corsa създава по-спортно и експресивно излъчване на модела, което го превръща в моментално разпознаваем като част от новото семейство на Opel. Новите екстериорни цветове и визията на интериора, както и широката гама от възможности за създаване на индивидуализирани спортни версии правят новата Corsa по-привлекателна от всякога.

 

Допълнителна информация за новата Corsa можете да откриете на:

http://media.gm.com/content/media/bg/bg/news/news_detail.brand_opel.html/content/Pages/news/bg/bg/2011/OPEL/03_15_Opel_Corsa_2011

и

http://www.opel.bg/avtomobili/opel-gama/koli/korsa-gama/indeks.html