Виж и 10-те най-добри сватбени тоалета от тазгодишния конкурс зад Океана

Най-добрата булчинска рокля от тоалетна хартия за 2017 г. донесе на Кари Кърлето от Лас Вегас голямата награда и 10 хил. долара в конкурса на сайта за сватбено планиране Cheap Chic Weddings, който се провежда от 2003 г.

Надпреварата Toilet Paper Wedding Dress Contest е вдъхновена от популярна игра на предсватбените партита, където се връчват подаръците за младоженците, т.нар. bridal showers, които са на мода в САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия от края на XIX век насам.

В 13-ото издание на конкурса са подадени над 1500 заявки за участие. Първа подгласничка на тазгодишната шампионка измежду 10-те финалисти стана неколкократната победителка Сюзан Бренан от Детройт, която вече има солиден опит в изработването на сватбени рокли от тоалетна хартия.

На трето място е класирана Мимоза Хаска от Южна Каролина, а фаворитът на публиката, също отличен с получи парична награда, е Роналдо Крус.

В работата си дизайнерите са проявили завидно внимание към детайла и стремеж към уникалност, коментират от журито. Използвани са приблизително 250 ролки тоалетна хартия от спонсора Quilted Northern плюс тиксо, лепило, игла и конец - единствените позволени материали.