Накрая погачата се намазва с жълтък и се поръсва със сусам

Накрая погачата се намазва с жълтък и се поръсва със сусам 17 снимки

Видяно 456

22.04.2014

Оставя се да втаса още малко, докато се надигне съвсем в тавата. Пече се първо на 100 градуса само отдолу в продължение на 10 минути. След това увеличаваме температурата до 180 градуса и печем още 40 мин и отгоре, и отдолу. Когато погачата е готова, изключваме печката, но не вадим хляба веднага, оставяме го вътре още 10-15 минути, защото иначе ще спадне.




0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност