Вицепрезидент му е Борислав Ноев - друг бивш депутат от "Атака", отстранен от партията заради пиянска катастрофа на магистрала "Хемус"

Нов кандидат за президент се самообяви. Бившият депутат от "Атака" Владимир Кузов обяви, че ще участва на предстоящите президентски избори.

Неговата кандидатура е издигната от Инициативен комитет от Варна. В този комитет са се събрали около 30 човека, които бившият депутат не е познавал и твърди, "че им е омръзнало от всичко" и са го намерили във Фейсбук.

Владимир Кузов възнамерява да се яви на изборите в двойка с вицепрезидент Борислав Ноев - друг бивш депутат от "Атака", отстранен от партията заради катастрофа на магистрала "Хемус", след която бе установено, че е карал в пияно състояние.

"Аз ще съм първият гей-президент и по този начин ще поставя България на световната карта", обяви пред Нова телевизия Кузов.

Амбициите на бившия депутат, ако бъде избран за президент на страната, са да опрости дълговете на всички хора, институции и болници. Смята също да проведе реформа като в Украйна, една сутрин да стане и да се освободят всички съдии.

Преди години Кузов бе съден за секс с малолетен. През май 2007 година съдът го осъжда на 3 години затвор, затова че в подлез в София е извършил сексуални действия с 13-годишния Николай. По-късно ВАС заменя затвора с условно наказание. Присъдата стана причина и "Атака" да го изключи от редиците си. И днес все още казва, че е невинен и че мотивите зад обвиненията срещу него са политически. 

Няма такъв подлез, няма такова момче, категоричен е Кузов и допълва, че делото срещу него е било политическо, тъй като не желаел да бъде "кукла на конци".

Източник: Нова телевизия