Поп звездата Риана и колежката й Никола Робъртс ще обединят усилия в ново британско телевизионно шоу, което ще търси талантливи модни дизайнери.

Певицата от "Гърлс алауд" ще бъде водеща на все още неозаглавеното предаване, което ще има за цел да открие модна суперзвезда.

Тъмнокожата чаровница ще бъде изпълнителен продуцент. А победителят в шоуто ще има невероятната възможност да създаде тоалет, който Риана ще носи на музикален фестивал в Лондон.

"Винаги съм изпитвала любов към модата. Тя е неизчерпаем източник на вдъхновение и е голямата причина днес да се занимавам с изкуства.

Вълнувам се от възможността да следвам пътешествието на нашите вдъхновяващи претенденти и да наблюдавам как техният характер влияе на представянето им", сподели в интервю Риана, съобщиха woman.bg.

Междувременно миналата седмица Риана наистина си татуира на пръстите на ръцете "THUG LIFE", което от много медии бе обявено като най-глупавата постъпка на седмицата. 

Най-новото около поп принцесата е новината, че е похарчила 100 000 паунда за кристален портрет на Мерилин Монро. Портретът е изграден от 65 000 кристала Swarowski и вече краси жилището на Риана.