Подгответе се за есен 2015 в деним, пастелни тонове и 50 нюанса сиво

Все повече мъже се възползват от възможностите за пазаруване в интернет, за да си спестят отегчителните обиколки по магазините. Онлайн шопингът се превръща в мания за силния пол, който открай време е по-възприемчив към технологичните нововъведения.

С идеята да облекчат дамите и техните половинки в обновяването на гардероба за междинния сезон преди зимата, Nie-Jenite.bg са подбрали 12 конкретни идеи за мъжкото облекло, които се предлагат в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg.

Тематично тези артикули са обединени от три цветови тенденции за есен 2015. Първата от тях може да се обобщи със заглавието на един от най-касовите филми тази година:

Петдесет нюанса сиво

Един от основните цветове за есента и зимата, с множество вариации, сивото пасва на всеки тип, а опасността е единствено да изглеждате малко... скучно. За да се откроите сред тълпата в сиво, акцентирайте тук-таме не с черно, а с бяло. Кожени обувки и бяла риза са класическите допълнения към сивите тонове.

Тъй като е резултат от съчетанието на черно и бяло, които символизират съответно власт и честност, в деловото облекло по-тъмните оттенъци на сивото носят усещане за професионализъм и авторитет. Все пак внимавайте, защото този цвят може да подчертае умората и възрастта, съветват модни специалисти.

За младежкия ви вид ще допринесат тениските - например рипсена с остро деколте или стилният модел с поло яка.

За по-официалните случаи изберете елегантна риза или светлосиво памучно сако, което може да съчетаете с дънки и бяла риза.

Пастелните нюанси

Неутралните цветове и т.нар. "убити тонове" може да не изглеждат особено привлекателни, но са налице в есенно-зимната мода - наред с носенето на един-единствен цвят в различни нюанси.

Пастелните оттенъци обикновено присъстват в пролетно-летните колекции, но този път тенденцията се пренася и в по-хладния сезон.
Досега те бяха смятани за традиционна част от дамския гардероб, но моделиерите ги лансират и в облеклото на силния пол, особен  за края на лятото и началото на есента.

Предложенията ни в тази цветова категория са синята рипсена тениска с остро деколте и светлосиния модел на Kenvelo, стилната червена риза с къс ръкав и тъмносините обувки, които биха подхождали и на следващата тенденция.

Денимът

Той се съчетава идеално с пастелните тонове и отива на всяка възраст, а освен това позволява да продължите синята тенденция от лятото.

Може да избирате между класическа "избеляла" дънкова риза и по-наситен нюанс риза от деним - а защо не и двете? Дънките Jeansnet можете да обличате и с по-горните предложения, а тъмносините кецове от набук са идеален завършек на всеки спортно-елегантен мъжки тоалет.

Тези и други предложения за обновяване на мъжкия гардероб през новия сезон може да откриете в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, където се пазарува лесно, бързо и изгодно.

Съветът ни накрая? Смесвайте в един ансамбъл вълна и памук, кадифе и кожа или деним и синтетика. Неутралния външен вид приемайте като бяло платно, върху което може да "рисувате" цветно, добавяйки аксесоари: чанта, шапка или някакво бижу.

Източник: Nie-Jenite.bg / Kaymu.bg