Сексапилният модел и актьор Александър Скарсгаард, известен с ролята си на вампира Ерик Нортман от сериала на HBO "Истинска кръв", е един от кандидатите да изиграе Тарзан в новата адаптация на Дейвид Йейтс.

Ако сте фенове на "Истинска кръв" (True Blood), няма как да не сте забелязали, че господин Скарсгаард няма никакви скрупули да сваля дрехите си, така че, да се "размотава" по леопардова препаска, едва ли ще бъде някакъв проблем за егото му. 

Като повечето холивудски слухове и този все още не е потвърден, но ние стискаме палци да се окаже истина. 

Тепърва се появяват подробности за филма, но сред тях изскача и името на Адам Козад като автор на сценария. 

Сюжетът се върти около Тарзан, или Джон Клейтън III, който живее в Англия, след като е напуснал джунглата, за да бъде с Джейн. Междувременно се появява ситуация в Конго и Кралица Виктория изпраща Тарзан обратно сред дърветата заедно с ветерана от гражданската война Джордж Вашингтон Уилямс, за да се справят с проблема. 

Ако съдим по предишния опит на Йейтс с филма за Хари Потър, можеш да предположим, че "Тарзан" ще ни зарадва с невероятни визуални ефекти. Освен Скарсгаард, се говори, че режисьорът води преговори и със Самюел Ел Джаксън, който да изиграе Уилямс. 

Когато научим повече, вие ще сте първите, които ще уведомим. А дотогава, къде да се запишем за кастинга за Джейн?