Водещата се завръща от 16 април в ефира на държавната телевизия 12 години по-късно, като водеща на сутрешен блок по БНТ2

Развлекателното й предаване, което ще се излъчва всеки вторник от 9 до 10 ч., обещава практични решения и експертни съвети по ежедневни проблеми, свързани със здравето, свободното време и дома. 

Тема на първия брой с нея е влиянието на тютюнопушенето върху красотата - как то се отразява върху кожата на лицето, косата и ноктите ни, както и какво да направим, за да му противодействаме.

Премиерното издание ще включва и любопитни факти от историята на маникюра, вярванията и суеверията, свързани с него - например, че прословутият френски маникюр всъщност е измислен в Америка.

Тони Рапонска, започнала кариерата си в спортните новини на Ефир 2 през 1991-ва, споделя, че в БНТ, освен професионална реализация, е намерила и своята голяма любов - съпруга си, операторът Антони Мирков.

В държавната телевизия тя водеше също предавания за фитнес и шоубизнес ("Тела в движение" и "Звезди в Ефира"), а през последните години бе лице на модното "Последен писък" по Канал 3.

Нейният сутрешен час по БНТ2 от София (във времето на "Добро утро с БНТ2", поделяно между регионалните тв центрове) обещава идеи и практични съвети как да превърнем офиса в място, където да се чувстваме удобно и приятно, за да сме по-работоспособни и идейни.