Най-продаваният продукт на Multirama за изминалата седмица и има защо.

HTC отново се представят на познатото ни високо ниво с концептуалния си таблет HTC Flyer. Първото устройство от серията съчетава най-доброто от таблетите досега и внася някои новости, които в бъдеще могат да се окажат следваща стъпка за подобряването на интерактивността на все повече и повече налагащите се таблети на IT пазара.

Корпусът е изработен от цяло парче алуминий наподобяващ HTC Legend и HTC Desire HD. Диагоналът на сензорния екран е 7 инча с мултитъч поддръжка и резолюция от 1024 х 600 пиксела. 

Иновативният момент е използването на специален стилус, наподобяващ обикновена химикалка, с която HTC Flyer се превръща в нещо повече от таблет.

Благодарение на новата технология HTC Scribe, Flyer  ти позволява да отбележиш всичко, което е привлякло вниманието ти, да го запазиш, да го добавиш в календара, да го споделиш с приятели, дори да запишеш едновременно с бележката и звуците около теб.

Всичко това превръща таблетът в универсално мултифункционално устройство с множество приложения:
може да го използваш в офиса и да запишеш поредната презентация;
може да го вземете във всяка лекция и да превърнеш досегашните бележки в мултимедийна база данни;
може да споделиш с приятели нещо ново онлайн само с отбелязване с писеца.
На кратко- всичко което виждаш на екрана може да бъде отбелязано, задраскано, запаметено и споделено - точно както би го направил върху лист хартия.

Освен всичко HTC Flyer е оборудван с HTC Sense - софтуерна разработка, чиято цел е да направи работата с таблета приятна, удобна и неангажираща без значение дали гледаш филм или го използваш за игри.

Моделът предлага и On-Live игрова платформа, чиято функция е да те свърже по всяко време с други играчи и да ти позволи да "надникнеш" в реално време в случващото се при тях.

Ще го откриеш в Multirama срещу 699 (599 - уеб цена) лева.