Плюс пълната програма по часове на най-големия фестивал за електронна музика у нас, който разтърсва "Интер експо център" на 17 април в три зали с 13 диджеи.

Крис Либинг, Гари Бек, Амбивалент и Филип Черников са имената от третата сцена (Floor 3) на фестивала за електронна музика Solar Easter T R I N I T Y.

Най-голямото събитие за електронна музика не само у нас, но и на Балканите представя на Велики четвъртък три отделни събития в едно.

По първи петли Floor 3 ще завибрира под звуците на музиката, която пуска Гари Бек. Получил признанието и подкрепата на най-големите имена в техноиндустрията като Пийт Тонг, Ричи Хоутин и Dubfire, той не позволява на репутацията си да спада. Стилът му може да бъде чут както в собствения му лейбъл Bek Audio, така и в продукциите на Saved, Soma, Electric Deluxe, Drumcode.

Благодарение на своята последователност Гари постига редица много успехи като парчето Say What, превърнало се в световен хит. Паралелно с това обаче артистът се връща към технокорените на музиката си в парчета като Electric Deluxe на Speedy J и Figure на Len Faki.

С изгрева на слънцето на Floor 3 ще се подвизава Крис Либинг - диджей, продуцент, радиоводещ на ежеседмично предаване и движеша сила на CLR (Collabs Live Act) и Spinclub Reсordings. Въпреки че не спира да изследва различни музикални стилове, той остава верен на технокорените.

Крис е сред от първите, които използват новите възможности в дигитализацията на музиката, a манипулацията на индивидуални елементи в реално време играе важна роля в сетовете му. Първият му албум - Evolution, става известен за отрицателно време и му спечелва едно от първите резидентски места в Cocoon, Ибиса.

Кевин Макхю, скрит зад псевдонима Амбивалент, е другото явление, с което се срещаме на 17 април. Малко след като започва кариерата си, той е припознат от Ричи Хоутин и двамата стават копродуценти на шоуто Plastikman на Mutek през 2004-та. Две години по-късно Кевин издава дебютния албум за Clink Label, а тракът R U OK надминава очакванията на меломаните и оглавява световните класации.

Ambivalent по име, а по природа амбивалентен, т.е. противоречив, той отправя в парчетата си дръзки музикални послания, стимулиращи както инстинкта, така и интелекта. Безразсъдната свобода и хедонизмът на берлинската субкултура и по-концептуалният Ню Йорк, където живее Кевин, изцяло повлияват за формирането на почерка му. 

Неговите диджейски сетове се отличават с експериментална мултимедия, градски инсталации и артистични форми с времеви, физически, пространствени и минимал елементи, докато звукът прелива от хаус до техно. 

Програмата на Floor 3 допълва младата българска надежда Филип Черников. Едва на 23 години, той вече е част от диджей селекцията на клуб "Ялта". Има афинитет към интелигентната, енергична и танцувална електронна музика. Стилът му е повлиян от неговия идол в тази индустрия - диджей Любо Урсини, както и от култовите Марко Карола, Лучано, Дани Теналия и Ричи Хоутин. 

От парти уискито J&B също възнамеряват да заредят с настроение гостите на фестивала - именно Floor 3 е мястото, където J&B ще построят бар на два етажа, като достъпът до второто ниво ще е отворен само за притежателите на ВИП билети. Ето и програмата на фестивала по имена и часове.

Floor 1:
Откриване - LIUBO URSINY
От 1 до 7 ч. ADAM BEYER B2B JOSEPH CAPRIATI (SPECIAL 6H Set)

Floor 2:
Откриване - VALDY
От 0 да 2 ч. - ADAM PORT B2B &ME
От 2 до 4 ч. - NYMA
От 4 до 6 ч. - MAGDA
От 6 до 8 ч. TROY PIERCE

Floor 3:
Откриване - PHILIP CHERNIKOV
От 1 до 3 ч. - AMBIVALENT
От 3 до 5 ч. - GARY BECK
От 5 до 9 ч. CHRIS LIEBING

И трите пространства ще бъдат преобразени от лидерите в моушън графиката и визуалните изображения - най-добрият екип за аудио-визуално шоу на електронната сцена в света Reach Visuals.

Последни билети на цена 50 лв. и ВИП пропуски остават налични в мрежата на "Ивентим" и клуб "Ялта".