Пакистанката Хума Мобин трогна целия свят, след като сподели в социалните мрежи кадри от ваканцията си в Гърция, за която младоженецът не получил виза

Нерядко съпрузите биват съветвани да прекарват отпуските си поотделно.

Това обаче не се отнася за медения месец, на който булката и младоженецът се предполага да заминат заедно веднага след сватбата.

Когато обаче съпругът на Хума Мобин не получава виза от гръцките власти за тяхната планирана и предплатена почивка там, той накарал жена си да замине без него - но не съвсем сама, а с новите си свекър и свекърва.

Резултатът е фотоалбумът й във "Фейсбук", където младата жена позира с тъжна физиономия, прегърнала с ръка празното място до себе си, където би трябвало да бъде любимият й Арсаалан Север.

Оказва се, че такива фотосесии не са новост за двойката - традицията започнал самият той преди година, когато бил изпратен на командировка в Будапеща.

Правим го всеки път, когато на някой от нас му се наложи да пътува без другия, обяснява Хума пред Би Би Си. Така показвали колко си липсват.

Снимките от Гърция, които обиколиха света, направили неговите родители. Сега младата двойка от Лахор се надява да реализира отново медения месец за първата годишнина от сватбата.